ËMBËLSIRA E 2019–S

Living - - LIVING PERSONAZH -

Sipas Elit, receta më e famshme që ka bërë bujë në Instagram këtë vit dhe ka zgjuar kureshtjen e food blogereve, ka qenë tarta me krem, të cilën e kanë bërë shumë pastiçeri anembanë botës. Ajo është një recetë e Adi Klinghofer-it, një pastiçere me origjinë izraelite.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.