SURREALJA e SaraKolami­t

Living - - LIVING MODË - KRYEREDAKT­ORE MODE: SANTANA ÇOMORA FOTOGRAFIA: ARMAND HABAZAJ ASISTENTE EDITORE: XHOIA DUMI FASHION STYLIST: NIKO KOMANI MAKE-UP ARTIST: HENRI GJATA FLOKËT: AURORA

Kompleksit­eti dhe zhvillimi i imagjinatë­s, që të ofron bota e modës, ka frymëzuar për vite me radhë artistë dhe stilistë që të dalin nga linjat klasike të saj. Në këtë editorial ndryshe, ka ndodhur pikërisht kjo. Fotografi Armand Habazaj, fashion stylist Niko Komani dhe kryeredakt­orja e modës Santana Çomora kanë sjellë një dimension të egër (Wild) në fushën e modës. Një bukuri larg realitetit, e ftohtë dhe enigmatike, paraqitur nga Sara Kolami.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.