KUR THUA LIVING, KE THËNË...

Living - - PËRMBAJTJA -

ËMBËLSIRA:

Për festa nuk duhen dekoruar vetëm ambientet e shtëpisë. Recetat e Linda Fishtës zbukurojnë dhe tavolinën tuaj.

FESTË:

Dhjetori i dhuratave të Anilës. Për prezantues­en e ëmbël, festat në përgjithës­i janë kënaqësia më e madhe.

EDITORIAL MODE:

Pyjama party me blogeret Sara Karaj, Françeska Çoniku, Odeta Banushaj, Sara Berisha. Një festë gocash me stil!

PERSONAZH:

Avokatja e popullit Erinda Ballanca në ditët e festave zbulon për “Living” kulturën e pasur kulinare. Për këto ditë, ajo përzgjedh gjithmonë recetat e gjyshes.

KOPERTINË FESTASH:

Adrola Dushi dhe rëndësia e kalimit të festave pranë familjes dhe djalit të saj, Troit.

TRUKE DEKORI:

Mënyra më të thjeshta për të kthyer një kënd të shtëpisë, nga minimalist, në një kënd të veçantë për ditët më të bukura të fundvitit.

IDE DEKORI:

Nuk mund të harrojmë detajin kryesor të një nate festive fundviti: bredhi. Shtrimi i tavolinës, ku e gjithë familja mblidhet për të mirëpritur Vitin e Ri.

MODË:

Një look i gëzueshëm e festiv me Enada At’Nikollën. Këshillat e një stilisteje ekstravaga­nte për të gjitha gratë që pëlqejnë të festojnë.

RECETA:

Një ëmbëlsirë për ditët e festave nuk mund të quhet pa simbolin më të rëndësishë­m të vitit, frutën e shegës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.