Peeling me acide frutash në shtëpi

Living - - LIVING MODE -

Ja disa hapa se si mund të realizoni çdo darkë një procedurë të lehtë peeling, me kozmetikë farmaceuti­ke gjermane, pa u dëmtuar dhe pa hequr intensivis­ht lëkurën, gjë që dëmton anën estetike. Rezultati do të jetë i njëjtë si të bënit peeling në klinikë.

1.

Përdorni çdo mëngjes dhe darkë pastruesin Active Foam, i cili përmban acid glikolik dhe acid salicilik. Ai ndihmon në largimin e pikave të zeza dhe pastrimin e thellë të lëkurës.

Aplikoni çdo mëngjes dhe darkë tonikun me acide Refresh and Care. Ai përgatit lëkurën për të vendosur kremin me acide, sidomos gjatë darkës. Falë përbërësve antibakter­ialë ndihmon në eliminimin e puçrrave të vogla.

3.

Çdo darkë pas tonikut aplikoni në fytyrë dhe dekolte një nga produktet me acide frutash, Fruit Complex apo Fruit Complex me vitaminë C.

E fundit, por jo për nga rëndësia: çdo mëngjes, pasi të aplikoni tonikun, përdornin kremin mbrojtës me Spf 50.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.