Anila Çela Teliti

Nuk duhet humbur asnjë çast, asnjë ditë! Gëzuar!

Living - - LIVING PERSONAZHE - Gëzojuni jetës! Anila Çela

Fundviti është periudhë reflektimi dhe dashurie. E dua pa fund këtë periudhë të vitit, ku përfshihes­h nga magjia. Ajo që unë uroj shpesh, është dashuri e buzëqeshje. Ndaj qoftë ky Vit i Ri plot ditë të bardha, shëndet e paqe! Uroj të kemi kohë për njëri-tjetrin dhe të kuptojmë që çdo ditë që ikën, nuk kthehet më pas, çdo vit që presim me gëzim nuk do të na e japë më kurrë një mundësi të dytë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.