BRUSKETA ORIZI ME MAJONEZË DHE SHEGË

Living - - LIVING KUZHINË -

PËRBËRËSIT:

• 5 lugë majonezë vegane • 8-10 brusketa orizi • shegë

PËRGATITJA:

Lyejmë brusketat e orizit me majonezë dhe i zbukurojmë me kokrra shege dhe nenexhik të freskët.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.