LAKRA BRUKSELI

Living - - LIVING KUZHINË -

TË PJEKURA ME KUMBULLA DHE PANÇETË

PËRBËRËSIT:

10 lakra Brukseli 10 kumbulla të thara 10 feta pançetë

PËRGATITJA:

Ndezim furrën në temperatur­ën 220 gradë. Mbështjell­im lakrat e Brukselit dhe kumbullat me pançetë dhe i fiksojmë mirë me kunja druri, që të mos hapen gjatë pjekjes. I pjekim për 20 minuta, derisa pançeta të marrë ngjyrë të këndshme. Për më shumë shije, pas pjekjes mund t’i lyeni me pak melasë shege, e cila do t’u japë shije të ëmbël e të athët njëkohësis­ht.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.