ÇFARË LAMË PËR HERËN TJETËR?

Living - - LIVING UDHËTIME -

Louvre Museum Abu Dhabi - për të apasionuar­it pas artit, Luvrin dhe artistët e mëdhenj nuk i gjeni vetëm në Paris. Xhiro me varkë në Burj Lake - 30 minuta shëtitje me varkë poshtë kullës “Burj Khalifa”, shoqëruar me një spektakël të rrallë me shatërvanë me ngjyra, deri në 140 lartësi. Global Village – një kompleks argëtimi me restorante dhe dyqane me tematikë nga e gjithë bota. Brenda një pasditeje, këtu mund të prekni kulturat e një pjese të mirë të botës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.