ÇFARË PAMË DHE NUK PAMË NË RRUGË?

Living - - LIVING UDHËTIME -

PAMË Rregull, organizim dhe pastërti. Pavarësish­t se gjithçka ishte e stërmadhe, nuk kishte humbje kohe, trafik dhe sidomos papastërti. NUK PAMË Njerëz në rrugë. Shkaku: ajri i nxehtë (që në periudhën e vitit kur ishim ne, gjithsesi ishte i përballues­hëm) dhe distancat e mëdha.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.