Biçikletë me ski

Living - - SPORT DIMËROR -

Ka edhe mjete të tjera për të shëtitur me biçikletë në dëborë: ato janë biçikletat me ski në vend të rrotave (ski bike dhe snow bike). Përdoruesi mund të vendosë një palë ski të shkurtra te këmbët, shumë të domosdoshm­e, si për të kontrollua­r shpejtësin­ë edhe për më shumë stabilitet. Këto sporte janë të përhapura në SHBA dhe në Itali.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.