LIBRAT QË DUHET TË LEXONI PËR PUSHIME, SIPAS SHENJAVE TË ZODIAKUT

Living - - LIBRI -

Në ka dhuratë që bën çdokënd të lumtur, ai është libri, por të vendosësh të befasosh dikë me një dhuratë të tillë, nuk është gjithmonë e lehtë. Duhet ta njohësh mirë, e këtë do të përpiqemi të bëjmë dhe ne! Të zbërthejmë karakterin tuaj, duke ditur vetëm shenjën e horoskopit e të godasim në shenjë me titullin që do t’ju sugjerojmë. Nëse nën pemë do të gjenit një libër nga shtëpia botuese “Living”, jemi të sigurt që dhurata e ardhshme që ju do të bënit ose do të donit të merrnit sërish, do të ishte një libër tjetër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.