Luani:

Living - - LIBRI - NGA: FRENSIS LLOJI

Si shenja më kryelartë e zodiakut, që është gjithnjë në kërkim të më së mirës për veten, edhe në një librari Luani kërkon kryevepra! Nuk joshet nga kopertinat, nuk merr për bazë shitjet e një libri si tregues suksesi, nuk ndikohet nga sugjerimet e miqve, por kërkon histori që e trondisin dhe lënë gjurmë. “Në lindje të Edenit” - kryevepra e viteve të fundit të krijimtari­së së shkrimtari­t John Steinbeck është sugjerimi ynë. Një roman ambicioz, i cili është njëherazi një sagë familjare dhe një ritregim modern i Zanafillës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.