Demi:

Living - - LIBRI -

Me vetëbesim të lartë, me këmbë në tokë dhe kokëfortë. Demi është një shenjë toke dhe nuk e ka problem të përplaset “kokë me kokë” me çdokënd që i del para për ta ngadalësua­r ose për t’i ndërprerë rrugën. Demi nuk heq dorë lehtësisht nga gjërat dhe njerëzit që i do vërtet. Pengesat janë thjesht një stimul për të vazhduar edhe më shumë në rrugën e tij. Gjithmonë janë për ngjarje të forta, të vërteta e personazhe që kanë bërë histori. “Rregullat e Gotit”, një përshkrim gazetaresk i historisë së Xhon Alites në familjen kriminale Gambino, është një libër që do t’i përpijë të gjithë të lindurit nën shenjën e Demit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.