Dashi:

Living - - LIBRI -

Të drejtpërdr­ejtë, impulsivë dhe guximtarë. Të lindurit nën këtë shenjë kanë si planet udhëheqës Marsin, i cili njihet ndryshe si planeti i veprimit. Nën shoqërinë e Dashit, nuk duhet të prisni fjalë të sheqerosur­a, apo të “mirëmendua­ra”, sepse ata thonë fjalën e fundit të parën e janë për të vërtetat e hidhura. Si një shenjë zjarri, e vendosur dhe me këmbë në tokë, Dashi është për drama, histori të forta, që e zhysin thellë në mendime. Historia: një skandal i vjetër sa bota, një roman indinjues, polemik e ideologjik do të ishte zgjedhja ideale për njerëzit e lindur nën shenjën e parë të zodiakut. Ky është një roman proteste. Një roman i dhembjes dhe pendimit, që përshkohet fuqishëm nga dëshpërimi. Dashi është pikërisht në kërkim të këtyre subjekteve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.