Binjakët:

Living - - LIBRI -

Altruistë, gazmorë dhe shpirti i festës! Për ta, gjysma e gotës është gjithmonë plot dhe për sa kohë të jeni me ta, do të ndiheni optimistë. Aty ku janë binjakët janë thashethem­et, të vërtetat tronditëse! “Në tualetin e femrave” është pikërisht libri që do të përfshijë kokë e këmbë një të lindur nën shenjën e binjakëve. Arsyeja: e gjithë historia ndërtohet e merr zhvillim nga një thashethem i thënë në tualetin e femrave! Ehh, sa fjalë kanë thënë dhe binjakët lart e poshtë, pa e ditur peshën e vërtetë që ato mbartin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.