Gaforrja:

Living - - LIBRI -

Shenja më empatike e zodiakut, që vendos nevojat e të tjerëve përpara vetes. Shpesh shtypin ndjenjat e tyre për t’u ardhur në ndihmë njerëzve të dashur! Libri që do iu sugjerojmë, do të vijë si një mësim për martesën, tradhtinë, seksin, moralin, por, mbi të gjitha, është një mësim për jetën. “Zonja Benz” - një roman sensual dhe intensiv! Historia e Anës shpaloset me mjeshtëri dhe na tregon se si ndonjëherë ne e gjejmë veten, por ndonjëherë edhe e humbasim atë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.