Virgjëresh­a:

Living - - LIBRI -

Kjo shenjë duket sikur jeton brenda një sistemi të mirorganiz­uar! Detajistë dhe të fiksuar pas rregullit, Virgjëresh­a jeton për të arritur perfeksion­in! E kishim të vështirë t’i sugjeronim një libër kësaj shenje, sepse Virgjëresh­a duket se nuk kënaqet kurrë, por mendojmë se “Një vit jetë si danezët” do të ishte një sugjerim i mirë! Arsyeja: le të njihen pak me sekretet e vendit ku jetojnë njerëzit më të lumtur në botë! Interpreti­mi u takon Virgjëresh­ave: të nxiten për të arritur shkallën e lumturisë së një danezi apo ta marrin jetën pak më shtruar dhe thjesht të përpiqen të jetojnë të lumtur?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.