Shigjetari:

Living - - LIBRI -

Aventurier, shpirt i lirë, një shenjë që nuk i përket një toke apo një personi! Ky është Shigjetari, shenja që pëlqen të udhëtojë, të njohë njerëz e kultura të ndryshme. Nuk i pëlqen të lëshojë fort rrënjët në një vend, të paktën jo para se të ketë ndërmarrë një udhëtim që do t’i ndryshojë jetën. “Shpirti i egër” është libri që do ta përpijë një Shigjetar: një libër i gjallë, prekës dhe shumë frymëzues ku rrëfehen tmerret dhe kënaqësitë e një gruaje të re, e cila ndërmerr një rrugëtim, i cili e rraskapiti, e forcoi dhe në fund, E SHËROI!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.