Akrepi

Living - - LIBRI -

Oh, lista e librave që do t’u sugjeronim të lindurve në këtë shenjë është kaq e gjatë, por më poshtë do të japim vetëm dy tituj nga shtëpia botuese “Living”! Si shenja më misterioze dhe më e “errët” e zodiakut, librat triller janë zgjedhja më e mirë që mund të bëjnë! “Pas dyerve të mbyllura”, një roman rrëqethës, turbullues dhe elektrizue­s. Një histori e mbushur me emocione, që do t’ju mbërthejë e do t’ju bëjë ta përpini librin brenda natës! “Friend Request” nga autorja Laura Marshall, i konsiderua­r si trilleri më i bukur i vitit. Është romani që do t’ju mbërthejë që në faqen e parë dhe do t’ju lërë pa frymë deri në të fundit! Besoni në sugjerimet tona dhe lexojini këta libra, nëse ende nuk e keni bërë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.