Krishtlind­jes dhe Vitit të Ri!

Living - - LIVING KRIJIMTARI - NGA: XHOIA DUMI FOTOGRAFIA: ARMAND HABAZAJ

“FESTA ME OLGËN” është programi që ju vjen në ndihmë për të sjellë atmosferë në çdo ambient tuajin, qoftë në shtëpi apo zyrë. Mësoni si të dekoroni me materiale të ricikluesh­me, të krijoni nga natyra dhe të frymëzohen­i nga magjia e këtyre ditëve. Këtu do të gjeni ide për paketimin e dhuratave, dekorimin e bredhit, shtrimin e tavolinës për natën e Vitit të Ri e shumë të tjera. Ekspertja e dekorit, Olga Kalimera, ju vjen në ndihmë me disa truke të vogla për të shijuar më së miri magjinë e këtyre ditëve. Ja disa këshilla për një mjedis sa më të këndshëm e plot dashuri: 1. mos shpenzoni çdo vit shuma të mëdha për ta kthyer shtëpinë në një ambient festiv; 2. krijoni me materiale të cilat nuk e dëmtojnë mjedisin; 3. zhvilloni imagjinatë­n së bashku me fëmijët, duke bërë punime me dorë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.