KRIJIMI I NJË KËNDI FESTIV

Living - - LIVING KRIJIMTARI -

———

Në çdo shtëpi ka kënde të caktuara të cilat janë bosh, pa ndonjë mobilie apo zbukurim, ndaj është mirë që një të tillë të thjeshtë ta kthejmë në një kënd të gëzueshëm, i cili do të tërheqë vëmendjen dhe do t’i shtojë ngjyra shtëpisë suaj. Do t’ju duhen vetëm materialet dhe zbukurimet e mësipërme të vendosura në mënyrën e duhur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.