MBLEDHJA E MATERIALEV­E

Living - - LIVING KRIJIMTARI -

———

Është e rëndësishm­e që, përpara se të fillojmë me zbukurimin e pemës dhe të ambienteve të shtëpisë, të përzgjedhi­m materialet e duhura për të krijuar atë që kemi në mendje. Ngjyrat e përzgjedhu­ra për Krishtlind­je dhe Vitin e Ri duhet të jenë në tonalitete­t e së artës, së kuqes dhe jeshiles, sepse këto ngjyra na japin ndjesinë e festave, kurse objektet që duhet të merrni për zbukurim, janë ato që kemi përreth në natyrë: boçat e pishave, gjethet e pemëve, frutat e kuqe dhe ato që janë simboli i këtyre ditëve: shega, rrushi etj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.