DEKORIMI I BREDHIT DHE SHTRIMI I TAVOLINËS

Living - - LIVING KRIJIMTARI -

Nuk mund të harrojmë dy detajet kryesore të një nate festive fundviti: bredhi, i cili është detaji dhe ikona e festave, dhe shtrimi i tavolinës, ku e gjithë familja mblidhet për të mirëpritur Vitin e Ri. Përzgjedhj­a e zbukurimev­e varet nga shijet e gjithsecil­it, por Olga ka disa sekrete të vogla që bëjnë ndryshimin, duke filluar që nga rregullat e vendosjes së fjongove, shiritave, zbukurimev­e të pemës dhe shumë detaje të tjera. E njëjta gjë ndodh edhe me shtrimin e tavolinës, që jo vetëm të duket bukur, por të jetë edhe funksional­e. Për një Vit të Ri dhe atmosferë të përsosur, ndiqni këshillat e Olga Kalimerës në kanalin “Living” të platformës “Tring”!

LIVING KRIJIMTARI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.