PAKETIMI I DHURATAVE

Living - - LIVING KRIJIMTARI -

Një detaj tjetër i rëndësishë­m janë dhuratat. Është një gjest i vogël, por do të thotë shumë për personat që keni për zemër dhe dëshironi t’u kushtoni vëmendjen e duhur këtë fundvit. Olga do t’ju tregojë se paketimi i tyre mund të bëhet shumë thjesht dhe me materiale që i gjeni në shtëpi. Për shembull, një copë velvet nga një fustan i vjetër, disa fjongo të cilat mund t’i bëni vetë, apo bojëra për të ngjyrosur e pikturuar shishet e verës, janë elementet e duhura që gjithkush mund t’i ketë në sirtar. Rrëmoni, se keni për t’i gjetur!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.