GJATË BABY SHOWER-IT

Living - - PERSONAZH -

live u fol për shumë gjëra. Që nga gjyshja e bebit, mami i Brunës, e cila po qëndis dhe thur triko, kapuça dhe shalle pa fund për mbesën, e deri te ëndrra e mikeshës dhe koleges së moderatore­s, e cila e kishte parë shtatzënin­ë e shoqes në ëndërr, përpara se ajo të merrej vesh nga të gjithë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.