Marselën

Living - - LIVING PERSONAZH -

u zhvillua në një nga kafenetë e bukura dhe moderne në Tiranë, buzë rrugës, si në ndonjë qytet europian. Ndonëse jemi takuar vetëm disa herë, fakti që ajo është një italofile, krijon disa pika kontakti dhe dashamirës­ie mes nesh. Marsela sapo ka mbaruar provat e ditës te “Kënga Magjike” dhe dukshëm është e mbushur me energji, por edhe lodhje. Celulari i saj tingëllon vazhdimish­t, me mesazhe apo telefonata, por unë e kuptoj plotësisht, sepse të gjithë i kemi provuar ditët e mbushura me punë e takime, ndaj dhe pyetjet e para që i drejtoj, janë për angazhimet profesiona­le, “Këngën Magjike” dhe pjesëmarrj­en e saj dhe të partnerit të saj në të njëjtin kompeticio­n.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.