ARKITEKTJA

Living - - LIVING SHTËPI -

që kemi përzgjedhu­r sot për të na prezantuar një nga punët e saj të veçanta, quhet Nada Çela. Duke pasur një eksperienc­ë 15-vjeçare në fushën e arkitektur­ës dhe veçanërish­t të interierit, ajo na qartësoi për disa nga stilet kryesore të dizajnit të interierit të sotëm.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.