Living : 2019-12-01

LIVING PERSONAZH : 147 : 147

LIVING PERSONAZH

Kompleksi “Fiori di Bosco” është në funksion të banorëve. Në këtë kompleks e gjen veten çdo familje, duke filluar që nga çiftet e reja, e deri te familjet e mëdha. Të gjitha katet janë të organizuar­a në apartament­e komode dhe moderne, të tipologjiv­e të ndryshme. Apartament­et janë të gjitha kuadrate, me ambiente të mëdha, plot dritë dhe me vetrata panoramike. Secili prej tyre ka një ballkon të bollshëm dhe 2 tualete, njëri prej të cilëve është pjesë e dhomës bashkëshor­tore. Vit i Ri, shtëpi e re INVESTONI PËR TË ARDHMEN E FAMILJES SUAJ!

© PressReader. All rights reserved.