Living : 2019-12-01

IDE FESTIVE : 176 : 176

IDE FESTIVE

»ORNELA ÇAUSHAJ, NJË ZONJË E BUKUR DHE E FISSHME, NUK E KISHTE MENDUAR KURRË QË ME KALIMIN E VITEVE, GJILPËRA DHE PENJTË DO TË MIRË.« BËHESHIN “TERAPISTËT” E SAJ MË TË 176 LIVING.AL DIMËR 2019 IDE FESTIVE

© PressReader. All rights reserved.