Living : 2019-12-01

IDE FESTIVE : 178 : 178

IDE FESTIVE

Detajet dhe më shumë e mundon gjetja e copës dhe e ngjyrave, sesa modeli. Kur punon, ka vetëm një qëllim: puna të dalë siç është ideuar në mendjen e saj. Gjëja më e bukur është që këto krijime ka dëshirë t’ua dhurojë njerëzve më të afërt. Edhe në këto ditë të fundvitit e gjej duke qëndisur një mbulesë tavoline për t’ia dhuruar mikeshës së saj; kësaj pune ajo i ka kushtuar orë të tëra dhe është e sigurt se do të mbetet një kujtim i bukur për një kohë të gjatë. “Dhuratat e qëndisura i rezistojnë kohës dhe mbeten aty për të kujtuar ditë të bukura miqësie, dashurie, fëmijërie, etj”, – përfundon ajo me urimin për një vit më të mbarë për të gjithë ne. 178 LIVING.AL DIMËR 2019 IDE FESTIVE janë shumë të rëndësishm­e për Ornelën

© PressReader. All rights reserved.