Living : 2019-12-01

LIBRI : 226 : 226

LIBRI

K R I S T I N H A N A H Parajsa bardhë e ALASKË, 1974 familje në krizë për një vendimtare Sprova në shndërruar i nga Vietnami lufte, kthehet vendim një ish-i burgosur ai merr një pas tjetrës, disa punë njëra ku të gjithë Pasi humbet veri, në Alaskë, në një njeri tjetër. familjen bashkë me vendin. shpërngule­t kanë përfshirë që drastik: të trazirave jetojnë larg e bashkë do të kohë të vështira, po rritet në një vajzë që marrëdhëni­e pasioni të saj, në një së prindërve ardhme më e mirë e dashurisë një e ngecur në rrjetën e saj e pret se familjen e saj në jetë. guxon të ëndërrojë të gjejë vendin të sëmurë, me çdo kusht të re. Ajo kërkon t’i shkojë në atë tokë të ngurrojë dhe nuk do drejt së do bëjë çmos të thotë të niset nëse kjo do dashuron, edhe panjohurës... Erni Ollbrajt, Parajsa e bardhë Leni, Trembëdhje­tëvjeçarja Lenit, Kora, nëna që kudo burrit pas njerëzore, rezistencë­s dhe të brishtësis­ë pionierëve pakrahasue­shëm të të pazbutshëm portretizi­m e Në këtë shpalos karakterin bukuri të rralla, Kristin Hannah një vend me shkrimtarj­a në zhdukje: guximshëm për shpirtin e Alaskës një roman i amerikanë dhe e bardhë” është që gjendet si rreziqe. “Parajsa dhe për egërsinë por me po aq luftën për mbijetesë humbjen, për te njerëzit. dashurinë dhe edhe në natyrë, ashtu Lekë Çmimi: 1400 > 216779 9 789928 226 LIBRI

© PressReader. All rights reserved.