Living : 2019-12-01

LIVING HOROSKOP : 236 : 236

LIVING HOROSKOP

100% NATYRALE PA TOKSINA PA SILIKON Linjë dermokozme­tike farmaceuti­ke tërësisht natyrale pa prani të kimikateve dhe aromatizue­sve artificial­e. E prodhuar në zemër të Mbreterisë së Bashkuar, Londër. Linja ofron një gamë të gjerë përkujdesë­se të lëkurës, përfshirë edhe suplemente vitaminoze të gjitha të testuara nën kujdesin e dermatolog­ëve. në FARMACI

© PressReader. All rights reserved.