Living : 2019-12-01

LIVING MODE : 35 : 35

LIVING MODE

Trajtoni pa dhimbje dhe kohë rekuperimi vetëm në Art Laser Clinic -Rrudhat sipërfaqës­ore dhe të thella -Lëkurën e leshuar -Ngjyrimin jo uniform -Lëkurën pa jetë -Dëmtimet nga dielli Në fytyrë, qafë, dekolte e duar për një lëkurë plot jetë e shkëlqim. Fitues i çmimit ndërkombët­ar për vitin 2019 si i vitit, vjen posaçërish­t për ju në këtë periudhë festash... Trajtimi më i mirë Anti-Age

© PressReader. All rights reserved.