Living : 2019-12-01

LIVING MODE : 37 : 37

LIVING MODE

Festat nuk do të kishin kuptim, nëse nuk do të shkëmbenim dhurata me njerëzit e dashur. OLIVOS ju vjen në ndihmë, atëherë kur të gjithë janë në mëdyshje se cila do të ishte dhurata ideale: ajo që çdokush do të dëshironte të merrte apo të dhuronte. Setet e personaliz­uara me produktet OLIVOS do të jenë zgjidhja më e mirë për të dhuruar pastërtinë dhe aromat dehëse të tyre. (3 sapunë aromatikë) (2 sapunë + 2 pluhura aromatikë) (për flokët) -Best Mom -Sapuni i lëngshëm me mjaltë -Seti Ottoman Bath -Sapuni LOVE -Men Care -Bittim -Seti Orkide -Ottoman bath -Sapun anticeluli­t -Sapun për trupin e bebit -Sapun për larjen e rrobave -Pluhuri i zanave për flluskat në vaskë Për të gjitha setet deri në datën 10 janar Set për mikeshën 3190 lekë PËR KUJTIME QË ZGJASIN NË KOHË, DHURONI Set për mamin 5210 lekë Set për bebin 2460 lekë Set për ATË 1350 lekë

© PressReader. All rights reserved.