Living : 2019-12-01

LIVING MODE : 45 : 45

LIVING MODE

PARFUM: PASTRUES LËKURE: Gjithçka mund të harrohet lehtë, por jo aroma e parfumit. Ne sjellim për ju parfumin “N°5”, një aromë magjepsëse, që simbolizon feminiteti­n dhe joshjen. Kjo aromë do të jetë një fllad i lehtë, që do t’ju përkëdhelë në çdo çast dhe do t’ju bëjë të parezistue­shme. Falë “Chanel”-it tashmë pastrimi i lëkurës shihet si një kënaqësi më vete. Koleksioni “Sublimage the Cleansing”, më shumë sesa një ritual pastrimi, është një mundësi për të shijuar një çast qetësie! Koleksioni ofron katër mundësi, që mund të kombinohen ose jo, duke e personaliz­uar sipas nevojave tuaja. Rezultati është një lëkurë e butë, e shëndetshm­e dhe jashtëzako­nisht e rehatshme. LAPS PËR SYTË: PUDËR PËR FAQET: Për sy tërheqës e plot jetë, aplikimi i lapsit të syve është zgjidhja ideale. Do të ndiheni mbresëlënë­se dhe sytë tuaj do të shkëlqejnë menjëherë. TON PËR SYTË: Përdorni pudër për faqet, në mënyrë që lëkura të ketë shkëlqim dhe të jetë e shëndetshm­e. Këshillohe­t të aplikohet në zonën e ballit, të hundës, të mollëzave dhe të mjekrës. Këtë fundvit shkëlqeni me nuancat plot dritë të toneve të syve nga “Chanel”. Shprehni vetveten dhe siguroni një pamje elektrizue­se. BUZËKUQ MANIKYR Detajet nuk janë asnjëherë të parëndësis­hme, përkundraz­i, ndryshimi qëndron tek ato. Thonjtë tuaj do të shkëlqejnë dhe duart tuaja do të ndihen plotësisht elegante. Në këtë atmosferë festash, buzët e kuqe janë zgjedhja e shumë prej nesh, por me buzëkuqin “Chanel” sytë e të gjithëve do të jenë vetëm te ju. Do të ndiheni më rrezatuese se kurrë. NGA: DENISA RAMA Sublimage the Cleansing Collection. Këtë fundvit, ku çdo gjë kërkon vëmendje, mendoni fillimisht për veten tuaj. Kushtojini kohën e duhur pamjes suaj, sepse në këto festa, harmonia dhe paraqitja është mjaft e rëndësishm­e. Të jesh në lartësinë e duhur, kërkon mund, por mbi të gjitha produkte cilësore. “Living” ju sjell disa sugjerime për të qenë më të bukura se kurrë, plot shkëlqim dhe gati për t’i uruar mirëseardh­jen një viti të ri plot surpriza. Ndiqni me kujdes disa nga rekomandim­et tona! N°5, Chanel Le Crayon Khol Noir Exclusive Creation Eclat Magnetique de Chanel Exclusive Creation les 4 Ombres Le vernis Exclusive Creation Rouge Allure IDE LIVING

© PressReader. All rights reserved.