Suksesin nuk e kam ëndërruar, kam punuar për të.

Living - - LIVING PERSONAZH -

do t’ju thonë se është “qen i punës”, një vajzë shumë ambicioze dhe pak “nevrike”, ndonëse unë do ta përshkruaj­a si kërkuese. Olsën e kam njohur para katër vitesh, në një eveniment në një nga qendrat tregtare të kryeqyteti­t dhe më tërhoqën menjëherë vëmendjen energjia dhe zhdërvjell­tësia e saj. Njohja jonë filloi të merrte një trajtë tjetër kur kuptuam që kujdesi për një jetë dhe trup të shëndetshë­m na bashkonte në të njëjtin vend: në palestër. Në atë kohë Olsa punonte në një televizion kombëtar dhe bashkëprez­antonte një program veror shumë të suksesshëm. Gjithsesi, nëse duhet ta përshkruaj atë, mund të them që është një nga vajzat më të shkathëta dhe me rritje profesiona­le më progresive që kam njohur, të paktën dy vitet e funadit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.