Living : 2020-05-01

LIVING PERSONAZH : 100 : 100

LIVING PERSONAZH

LIVING PERSONAZH Olsa thotë se suksesi i një projekti të ri në televizion është krijimi i një stafi të mirë, anëtarët e të cilit bashkëpuno­jnë dhe kanë besim te njëri-tjetri. NËSE DO TË PYESNI PËR OLSA MUHAMETIN, ZHAKLIN LEKATARI ARMAND HABAZAJ NGA FOTOGRAFIA: 100 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.