Living : 2020-05-01

LIVING PERSONAZH : 104 : 104

LIVING PERSONAZH

LIVING PERSONAZH deklaron se suksesin e ka arritur sepse punon shumë, sepse ka qenë e drejtë me njerëzit, sepse herët a vonë ata i lënë fjalët dhe fillojnë të të njohin për atë që je. ka arritur sepse punon shumë, sepse ka qenë e drejtë me njerëzit, sepse herët a vonë ata i lënë fjalët dhe fillojnë të të njohin për atë që je. Nga ana tjetër, edhe xhelozia apo lajmet nëpër portale tregojnë që po rritesh dhe po ngjitesh në karrierë, por, kur je në punë, në kërkim të suksesit dhe të klikimeve, je mes një vorbulle të madhe energjie, që të kaplon dhe të fuqizon. Kjo ka ndodhur edhe me të. Kështu u mbyll takimi ynë, nga i cili mora shumë energji dhe dëshirë për punë, sukses, famë e para. Olsa nuk është e vetmja vajzë shqiptare që punon shumë për të realizuar ëndrrat dhe synimet e veta, por është e sigurt që vajza të tilla duhet të jenë shembuj të shëndetshë­m dhe konkretë, për të gjitha gjeneratat e ardhshme, për të gjithë ata që duan të realizojnë ëndrrat. Elementet që duhen për të realizuar ambiciet dhe synimet janë puna, përqendrim­i dhe pasioni. 104 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.