Living : 2020-05-01

LIVING SPEKTAKËL : 122 : 122

LIVING SPEKTAKËL

LIVING SPEKTAKËL IDEJA E KËTIJ KOLEKSIONI ËSHTË FRYMËZUAR NGA GJEOMETRIA. Risi në të janë gjerësitë dhe gjatësitë, të cilat nuk i kam sjellë si zakonisht, por në mënyrën time unike. Nuk ka aksesorë, sepse i kam shkrirë me veshjet, duke krijuar aksesorë me materialet e këtij koleksioni. 122 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.