Living : 2020-05-01

LIVING MODË : 128 : 128

LIVING MODË

LIVING MODË EMINA CUNMULAJ PËR REVISTËN “TEUTA” JURISTJA QË KURON IMAZHIN E YJEVE TË HOLLIVUDIT Na ndodh shpesh të dëgjojmë histori të njerëzve që jetojnë jashtë prej vitesh, por të rralla janë ato histori që të bëjnë vërtet krenar e të frymëzojnë. Një nga këto raste është dhe historia e Arbana Dollanit, vajzës nga Durrësi, e cila falë këmbëngulj­es, punës dhe besimit te vetja e bëri ëndrrën e saj realitet. 128 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.