Living : 2020-05-01

LIVING MODË : 14 : 14

LIVING MODË

LIVING MODË DY NGJYRAT IKONË të kësaj stine janë ajo dhe të njohura ndryshe si ngjyra të gjalla, plot jetë e që të japin një pamje tjetër, më fashion. Kështu që këtë pranverë nuk ju mbetet veçse të guxoni! neon ndezur, roza e jë nga sekretet për t’u ndier në harmoni me këtë stinë, është pa dyshim ndryshimi i gardërobës. Fustanet e freskëta dhe të lehta, puhizat e para të kësaj stine, janë të parat me të cilat mund ta përshëndet­im ardhjen e saj. na sjell një kaleidosko­p ngjyrash, duke na ofruar shumë mundësi zgjedhjesh në stilin e të veshurit. Moda është krijuese, kështu që secili prej nesh mund ta interpreto­jë atë në mënyra të ndryshme, për të gjetur stilin e vet. Për të qenë në një hap me tendencat që ofron kjo stinë, ne ju ftojmë të shfletoni faqet në vazhdim, për t’u njohur me të gjitha veshjet më “in” të momentit. Rizgjimi i natyrës (IMODELS MANAGEMENT) MAMA FLOWERS GLAMOUR PARFOIS LULET: KOSTUMI: ÇANTAT: (ETC) (FASHION GROUP ALBANIA) 14 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.