Living : 2020-05-01

LIVING PASION : 144 : 144

LIVING PASION

LIVING PASION Meri File ka lindur në Vlorë dhe është diplomuar për pikturë në Universite­tin e Arteve në Tiranë. Është bërë e njohur për publikun për vizatimet e guximshme nudo, ku gërsheton me stil dhe elegancë mesazhe sociale e politike. Fuqizimi i gruas është pjesë thelbësore e luftës së saj përmes artit. EDISON GJERGO, PORTRET MALËSOREJE KOL IDROMENO MOTRA TONE ARTUR MUHARREMI, SIRENAT 144 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.