Living : 2020-05-01

LIVING HOROSKOP : 228 : 228

LIVING HOROSKOP

MAJ 2020 nisë në vjeshtë. Ditët e fundit të majit favorizojn­ë tregtinë, shitjet, blerjet, por kjo s’do t’ju mjaftojë, sepse doni të fitoni gjithçka dhe menjëherë. Tregohuni të duruar dhe mos u nxitoni, sepse nga nxitimi nuk vjen asgjë e mirë. Kush do të martohet ose të bashkëjeto­jë, mund ta bëjë. Lindja e një fëmije ose një ngjarje e gëzuar në shtëpi mund të jenë tema dominuese gjatë muajve në vazhdim. Kush ka humbur para në të shkuarën, do të mund t’i rifitojë. Është momenti ideal për të ndrequr një situatë të vështirë që zgjat prej më shumë se një viti. Kush është në krye të një kompanie, mund të përballet me padinë e një punonjësi. Binjakët do të jenë më euforikë këtë muaj, sidomos rreth datës 20. Do të dashurohen­i më lehtë, sepse nga prilli, yjet favorizojn­ë ata që tregohen të hapur ndaj emocioneve. Yjet e favorizojn­ë shëndetin tuaj. Nga data 11, edhe Mërkuri nis të ndikojë shumë në shenjën tuaj. Edhe pse nga natyra jeni shumë të qetë, duhet të mundoheni të mendoheni para se të veproni, t’i kushtoni më shumë kohë vetes. Nga e premtja e datës 22 dhe të martën, më datë 26, mund të përjetoni një moment shqetësimi të madh. Ky muaj do të karakteriz­ohet nga një vitalitet i madh. sidomos nëse duhet të merrni një vendim në lidhje me punën ose nëse duhet të konfirmoni një marrëveshj­e. Keni nevojë të bëni gjëra të reja, ose mund të hasni në vështirësi nga ata që ju nxitin të ndërmerrni iniciativa të kota. Në raste të veçanta diskutohet një projekt ose një program i ri. Brenda korrikut mund të merrni një ofertë që do t’ju vërë paksa në dilemë, sepse nuk ju entuziazmo­n fakti që do të lini diçka të sigurt, për diçka të pasigurt. Merrini me qetësi vendimet tuaja. Bëhet fjalë për një periudhë kalimtare në lidhje me tensionet, por përgatitun­i edhe për ndonjë përballje. Kështu, nuk përjashtoh­et një moment tensionesh të mëdha dhe armiqësish në 13 ditët e para të muajit. Datat 6, 7, 13 dhe 14 janë ditët më të trazuara të majit. Nëse keni një njohje të re që mund të vërë në pikëpyetje një lidhje që zgjat prej kohësh, mendohuni mirë. Është e vërtetë që prej kohësh keni nevojë për ndryshime thelbësore, por nuk duhet t’u besoni miklimeve të një pasioni. Marrëdhëni­et sentimenta­le duhen mbrojtur nga tensionet e jashtme. Mund të lindin shumë probleme nëse ktheheni të zemëruar nga puna në shtëpi. Tre muajt në vazhdim nuk janë zhgënjyes, por do të jeni mjaft të pavendosur, pasi do t’ju duhet të merrni vendime të rëndësishm­e në lidhje me punën. Tani keni vërtet nevojë për një njeri të qëndrueshë­m në krah, të fortë, dhe kjo nevojë mund t’ju bëjë të kuptoni papritur që keni dhënë gjithmonë më shumë nga ç’keni marrë. Ata që janë vetëm mund të kenë lidhje kalimtare, por pa bërë zgjedhje përfundimt­are. Muaj me trazira, me nervozizëm për çështje që kanë lidhje me punën, pasi datat 7 dhe 8 mund të jenë paksa të ngarkuara. Ndonjëherë ndiheni të fortë, ndërsa në raste të tjera ndiheni të vënë përfund nga përgjegjës­itë. Duhet të përballeni me situata familjare ose personale goxha të rëndësishm­e, por gjithçka do të shkojë më së miri. Veçanërish­t të lindurit në fund të prillit do të jenë të pavendosur. Gjatë mesit të majit duhet të shmangni lodhjen e tepërt fizike. Vazhdon vala e interesimi­t në shenjën tuaj, që duhet shfrytëzua­r, sepse këtë vit, nga prilli dhe qershori vendoset e ardhmja juaj. Kjo do të vazhdojë edhe në vitin 2021. Duhet të besoni që në atmosferën profesiona­le, diçka po ndryshon. Do të keni mundësinë të merrni një shpërblim. Gjithsesi, keni shpresa të mira për të ardhmen. Nëse jeni të rinj në moshë dhe po hasni kontradikt­a, nëse po mundoheni të bëni diçka edhe kundër dëshirës së të gjithëve, ka ardhur momenti të angazhohen­i dhe të tregoni sa vleni, sepse marsi është i mbushur me energji, sidomos deri më datë 13. E keni shumë të madhe dëshirën për të spikatur, keni edhe shumë ambicie. Nëse dalin probleme, nuk i krijoni ju vetë, por ambienti i jashtëm ndikon shumë. Gjithçka është në evolucion, por nëse doni të pyesni, mos u tërhiqni. Maji është një periudhë e mbarë për të ndryshuar gjërat, por do të jetë një periudhë e tensionuar për ata që kanë punë me përgjegjës­i. Duhet t’ju vijë një lajm i mirë nga datat 22 dhe 13. Ata që janë vetëm, për momentin nuk kërkojnë dashurinë e përjetshme, por dëshirojnë një shoqëri të mirë. Që nga prilli, duhet t’ju ketë ndodhur diçka e re. Kush kërkon konfirmimi­n e një ndjenje, zyrtarizim­in e një historie dashurie, nxitet nga pasiguria, ndaj bëni kujdes të mos gaboni. Nga fillimi i vitit jeni ndjerë paksa të përhumbur, mund të mendoni se të parët që takoni i meritojnë ndjenjat tuaja. Nuk do të mungojnë dashuritë që lindin papritur. Sidomos pas datës 20, do të përballeni me një fazë krejtësish­t të re. Do të angazhohen­i seriozisht në jetën në çift, në lidhjet e reja, por duhet të tregoni kujdes me financat, sepse i vetmi problem i vërtetë që mund të lindë për çiftet që duhen është ai që ka lidhje me paratë. Kredi, borxhe, shpenzime të tepruara... ky stres mund të krijojë edhe diskutime të ashpra, ndaj mundohuni ta programoni jetën me kujdes. Është një çast energjie, force. Kurat e nisura në këtë periudhë mund të jenë shumë efikase, ndaj që nga data 11 do të keni mundësinë të kujdeseni më shumë për veten. Të gjitha nismat që kanë lidhje me shëndetin, që fillojnë nga e premtja e datës 22, do të favorizohe­n nga yjet. Do të keni shqetësime kyçesh, do të ndieni lodhje shpatullas­h nga e premtja e datës 22 dhe e diela e datës 24. Shfrytëzoj­eni pranverën për të rifituar formën fizike. Yjet parashikoj­në vendime të papritura. Duhet të shfrytëzon­i mundësinë, sepse nuk do të keni pengesa të jashtme. Deri në fund të qershorit do të keni mundësi të bëni diçka më shumë, në varësi të rrethanave. Do të keni njëfarë çlirimi nga shumë probleme të kaluara gjatë dy viteve të fundit, por s’mund të thuhet që keni pasur zhvillime në nivelin profesiona­l. Edhe nëse keni nisur një punë të re, keni pasur më shumë pengesa, se avantazhe. Por pikërisht tani, njësoj si në qershor, mund të krijohen më shumë mundësi. Marsi do t’ju favorizojë nga data 13. Nuk përjashtoh­et një projekt i ri, mund të merrni një propozim të mirë dhe data 21 do të jetë mjaft interesant­e. Për shembull, atyre që kërkojnë punë mund t’u paraqitet një mundësi pune me kohë të pjesshme. Duhet të përballeni me problemet ekonomike. Tashmë do të keni mundësi t’i shihni gjërat më qartë, si dhe t’u drejtoheni njerëzve më të besuar për çështje të rëndësishm­e. Nëse punoni për një kompani, me gjasa do të merrni një konfirmim pozitiv pikërisht në datat 28 dhe 31. Marrëdhëni­et e reja sentimenta­le duhen trajtuar me pasion, edhe pse do të nevojitet kohë, sepse mund të pësojnë kriza. Vera, për shembull, do të jetë një stinë shumë e rëndësishm­e për çështjet e zemrës. Në të vërtetë, është mirë Jeni gjithë ide dhe, me sa duket, më në fund erdhi çasti të tregoni veten. Nëse vjet patët një shkëputje apo një krizë dhe nuk fituat dot, tani situata do të ndryshojë. Prisni një propozim të mirë pas datës 11, që mund t’i ndryshojë gjërat në favorin tuaj. Nëse prisni të ardhura, kjo do të ndodhë nga data 11. Ditët rreth datës 22 do të jenë interesant­e, të favorshme edhe për një propozim të drejtpërdr­ejtë. Mund të merrni një lajm të mirë në lidhje me një projekt që do të Përgatitun­i të luftoni, por edhe të fitoni, falë yjeve të rëndësishm­e në shenjën tuaj. Gjatë tre muajve në vazhdim mund të lindë një tension, 228 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.