Living : 2020-05-01

LIVING MODË : 24 : 24

LIVING MODË

Street flowers Nuk mund të mos biesh në dashuri me fustanet me motive lulesh, romantike, e në të njëjtën kohë mjaft femërore. Këto fustane, përveç motiveve, kanë një prerje që i dhuron pamjes sonë një siluetë fluide dhe sensuale. Këtë sezon, ato shndërrohe­n në duke na shoqëruar si në përditshmë­ri, ashtu edhe në mbrëmjet më të veçanta. must-have, 24 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.