Living : 2020-05-01

LIVING MODË : 34 : 34

LIVING MODË

Nesti Dante mendon për ju edhe këtë Në shtator të vitit 1945, në moshën njëzetvjeç­are, Nesti Dante filloi të bënte sapun në shtëpinë e tij në Firence, Itali, në një kazan të vogël pesëdhjetë litërsh. Sot, fabrika “Nesti Dante” është një nga objektet më të vlerësuara në Europë për prodhimin e sapunëve sipas metodës tradiciona­le. Sapunët vijnë me një paketim të përsosur dhe elegant. “DAL FRANTOIO”, linja e sapunëve natyralë 100 gramë. Ky sapun pastrues, me përbërës aktivë natyralë dhe afatgjatë, si vaj ulliri, vaj argani dhe aloe vera, pastron butësisht, nuk të than lëkurën dhe e freskon atë. Prodhohen në Firence, Itali, të pasuruar me veti ushqyese dhe qetësuese. “Nesti Dante” është një nga disa kompanitë në botë, që vazhdon të përdorë metodën artizanale të sapunifiki­mit. me ekstrakt livande (relaksues) natyrale, i pasuruar me vaj ulliri dhe me vetitë relaksuese të livandës. me ekstrakt qitroje. LIVANDË: CEDRO: Lloje të sapunëve “DAL FRANTOIO”: Një sapun natyral vegjetal, i pasuruar me ekstrakt vaji gjethesh ulliri dhe limoni. Freskon, qetëson dhe forcon lëkurën. me ekstrakt aloe - (qetësues). Ky sapun natyral vegjetal, i pasuruar me vaj ulliri dhe ekstrakt gjetheje aloe, freskon lëkurën, e qetëson dhe e forcon atë. Rekomandoh­et për fytyrat me lëkurë të yndyrshme. ALOE: me ekstrakt manaferre Goji - (me veti energjike) i pasuruar me vaj ulliri dhe manaferre Goji, me vitamina dhe të njohura për vetitë e tyre energjike. GOJI: Me dashuri dhe përkujdes nga Firence. me ekstrakt vaji argani - (ushqyes). Vaj ulliri, ushqen dhe hidraton lëkurën, duke ju falur një lëkurë të butë e të shëndetshm­e. Rekomandoh­et për fytyra me lëkurë të thatë dhe mikse. ARGAN: “Lëkura juaj do të ndihet e hidratuar në mënyrë të përsosur, kështu që thjesht relaksohun­i.” “Ndoshta jo më të mëdhenjtë, por më të mirët në prodhimin e sapunëve vegjetalë.” “DAL FRANTOIO” do të thotë nga “prodhuesi i vajit”.

© PressReader. All rights reserved.