Living : 2020-05-01

LIVING MODË : 38 : 38

LIVING MODË

LIVING MODË Këshilla MODE nga Santa & Xhoia Rubrika “Këshilla mode nga Santa & Xhoia” jo vetëm që do t’ju njohë me trendet më të reja të sezonit, por edhe do t’ju mësojë disa rregulla se si të visheni në bazë të moshës. Për këtë pranverë ne kemi zgjedhur tre trende për secilën grupmoshë. Këto janë disa sugjerime për trendet pranverë-verë 2020, të këshillues­hme deri në moshën 35-vjeçare. Por, si gjithmonë, ju mund të bëni përjashtim! "TË GJITHË DO TË MBAJNË NË KOKË KËTË PRANVERË!" KAPELET KOVË Mario Abad, një reporter i njohur i botës së modës. Përveç veshjeve, kjo stinë do të sjellë dhe shumë aksesorë të dukshëm, të cilët do të bëjnë ndryshimin, si kapelat Kështu është shprehur Neoni, ngjyra e vitit: në çdo ndërrim stine, stilistët dhe ekspertët e modës, falë sfilatave të tyre sugjerojnë se cila do të jetë ngjyra e stinës. Këtë vit, ajo që ka bërë BOOM është ngjyra e ndezur neon, si në veshje, ashtu edhe në aksesorë. Ndryshon nga neoni i viteve të kaluara, pasi është një kombinim i së verdhës dhe jeshiles, pra, jofosfores­hente. Nga Tom Ford, Christophe­r John Rogers dhe Courreges, kjo ngjyrë u përdor, sepse kombinohet më së miri me temperatur­at e larta të pranverës dhe verës.  moda tashmë është një rikthim dhe shumë liri në zgjedhje. Duke filluar nga kjo pranverë, mund të eksperimen­toni me të gjitha printet e ndryshme, të bashkuara. Mos kini frikë! Veshja juaj nuk do të duket e ngarkuar, por do të jetë thjesht NË MODË! Këtë na e vërtetuan marka si Stella McCartney dhe Prada. PRINTET E KUNDËRTA: 38 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.