Living : 2020-05-01

LIVING PERSONAZH : 40 : 40

LIVING PERSONAZH

LIVING PERSONAZH Nga një studente që nuk kishte veshur kurrë taka, nuk ishte grimuar asnjëherë, madje as që i kishte hequr ndonjëherë vetullat, Blerta Tafani u gjend befas në një studio lajmesh, brenda një xhakete, me një pamje të grimuar, me vetulla ndryshe e me flokë të lyer. Që nga ai çast, ajo ra në dashuri me studion. 11 shtatori i vitit 2001, një datë që na ka mbetur në kujtesë të gjithëve, do të shënonte një fillim të ri për studenten e gazetarisë. përtej ekranit, për veten dhe gazetarinë e ditëve të sotme SANTANA ÇOMORA EDVINA META UJËVARA HAJDARI NGA: FOTOGRAFIA: GRIMI & FLOKËT: 40 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.