Living : 2020-05-01

LIVING SHTËPI : 56 : 56

LIVING SHTËPI

LIVING SHTËPI HYRJA I shkujdesur, por perfekt, është shtresëzim­i i mobilieve, tapeteve, ndriçuesve apo objekteve të dashura e, mbi të gjitha, kornizat me piktura e fotografi të ekspozuara në mure. Hapësira prezantues­e e apartament­it është korridori, i cili mungon dhe praktikish­t hyrja bëhet drejt e në sallon, ku është vendosur me shpinë një divan i madh, shumë i madh, në formë “L”je. Volumetria e objektit është shumë interesant­e, e plotë, e madhe, me frymëmarrj­e të gjerë. E gjitha është theksuar edhe më shumë nga efektet kromatike të përdorura nga loja e bukur e kontrastev­e. Ndriçimi i duhur dhe paleta kromatike e zgjedhur, ka ndihmuar që kjo hapësirë të jetë mjaft e këndshme. 56 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.