Living : 2020-05-01

LIVING KUZHINË : 70 : 70

LIVING KUZHINË

SUPË KREM KAROTE ME LAKËR KALE KËRCE PERIME TË PJEKURA ME SALCË ERËZASH FILETË VIÇI ME KËRPUDHA TË TIGANISURA, KUNGUJ DHE ÇIKORE 70 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.