Living : 2020-05-01

LIVING KUZHINË : 74 : 74

LIVING KUZHINË

që na pëlqeu aq shumë, sa u rikthyem përsëri në pranverë, për të shijuar pjatat dhe recetat që ata përgatitën enkas për revistën "Living". Gjatë gjithë punës sonë, kishim shoqëruese­t më të mira të Fustanellë­s, mackat e tyre lozonjare, që nuk kishin aspak drojë nga aparati fotografik dhe u bënë natyrshëm pjesë e setit. Ne e shijuam aq shumë atë ditë pranvere plot diell e ngjyra dhe urojmë që t’ju sjellim atmosferë pranvere në tryezat tuaja, me recetat pranverore të gatuara me shumë dashuri nga Lori e Fustanellë­s. NË NUMRIN E KALUAR U NJOHËM ME “FUSTANELLA FARM”, MIRELA ANDONI ARMAND HABAZAJ NGA: FOTOGRAFIA: 74 LIVING.AL PRANVERË 2020

© PressReader. All rights reserved.